Bra lägenhetshotell på Rhodos


Det är ju inte bara i städer som det är trevligt att bo i en lägenhet och kunna ro om sig själv. Även på solsemestern är det många som önskar att kunna få bo på samma sätt som hemma. Därför kommer här några tips på bra lägenhetshotell på Rhodos i Grekland.

Rhodos är en ö där man inte bara hittar fantastiska stränder, utan här finns också mycket att uppleva i form av kultur och historia. Om du tycker att det räcker med en dag på stranden i sträck, så kan du vara säker på att det finns tillräckligt med annat att sysselsätta dig med på Rhodos.

Nu till tipsen på lägenheter.

Melenos
En härlig samling av studiosviter och lägenheter i Lindos. Traditionellt exteriör med lummig innergård, enkla rum med vitkalkade väggar och kök. Melenos restaurang som ligger i anslutning till hotellet är fantastisk. Det här är ett bra val för såväl par som familjer. Bra priser dessutom.

Nikolis hotel & apartments
Om du letar efter bra boende i Rhodos stad så är detta stället ett måste. Hotellet är inhyst i en byggnad från medeltiden. Här har sovrummen himmelsängar och överallt ser man stenväggarna och takbjälkarna i trä. Förutom den egna balkongen finns det också gemensamma utrymmen i form av terrasser, en takträdgård, restaurang samt en bar.

Casa Marinella
Casa Marinella ligger i Gennadi och från lägenehterna har man bara 400 meter till stranden. Förutom eget kök i lägenheten kan man också grilla på den gemensamma grillen i trädgården. Varje lägenhet har dessutom tvättmaskin vilket underlättar om man reser med barn.

Inga kommentarer: