MyPlace i Wien

Bara namnet, MyPlace Premium Apartments, gör att man känner sig hemma. Mitt ställe liksom. Lägenhetshotellet är mycket centralt beläget med mindre än 10 minuters promenad till det stora shoppingområdet. Precis i närheten hittar man ett antal kaféer och en mataffär i grannbyggnaden. Så det mesta finns i närheten. Utsidan av byggnaden är allt annat än upphetsande , men när man väl går in i sin lägenhet, så är den mycket rymlig samt snyggt och smakfullt inredd. En "juniorsvit" har ett stort vardagsrum, separat sovrum och ett öppet kök i anslutning till vardagsrummet.

Det finns en bemannad reception med mycket vänlig och hjälpsam personal som kan ge goda råd kring allt från transport till flygplatsen till restauranger på gångavstånd. Man serverar också frukost mot en extra avgift. Dock så är frukosten rätt dyr jämfört med vad man kan få på de närliggande caféerna. Det finns också gratis tvättmaskin och torktumlare samt Wi-Fi. Lägenheterna här fungerar verkligen perfekt när man bara vill koppla av i lägenheten efter en dag full med sightseeing.

Som gäst har man även tillgång till hotellets takterass som bjuder på en fin utsikt över Wien. Ett annat stort plus är att hotellet bara ligger två hus från hållplatsen där flygplatsbussen stannar. Så från att man landar tills att man kan slänga sig på sängen och påbörja sin vistelse i Wien går det åt minimalt med tid.

Foto: Hotellets webbplats

Inga kommentarer: