Tre bra lägenhetshotell i Amsterdam

Om det är någon stad man gärna bor i en lägenhet i så är det Amsterdam. Lägg till en cykel för att ta dig runt i denna charmiga stad, och vips så känns det som att du faktiskt bor här. Amsterdam är ju en storstad med allt vad det innebär, men stora delar av staden består av låg bebyggelse och kanaler, något som nästan för tankarna till Venedig.

Om man är på jakt efter ett lägenhetshotell i Amsterdam så kommer här tre tips.

Element Amsterdam
Det här hotellet har 160 lägenheter att välja på, från studio till svit. Hotellet ligger lite i utkanten av centrum vilket gör att hela området känns lugnt och säkert. Man har nära till en mataffär vilket är bra då alla lägenheter förstås har ett litet kök. Det tar ungefär 15-20 minuter att ta sig med spårvagn in till centrum. 

NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
Om du vill bo mitt i smeten är det här det perfekta valet. Detta vackra och rymliga hotell har lägenheter som består av vardagsrum, kök, matsal och sovrum. Vissa lägenheter har också ett riktigt stort badkar att koppla av i efter en lång dag på stan. 

Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Har du turen att få en av lägenheterna med utsikt över kanalen finns det risk att du aldrig vill lämna lägenheten. Hotellet har också en terass där man kan slappna av i eftermiddagssolen. Man gör också en grej av att alltid ha färska tulpaner överallt, något som gör hela upplevelsen ännu bättre. Även detta hotell ligger mitt i Amsterdam med närhet till Madame Tussauds, Red Light District och mycket annat.

Har du tips på bra lägenhetshotell i Amsterdam får du gärna dela med dig i kommentarerna.

Inga kommentarer: