Bra lägenhetshotell i Riga

Att hitta en bra lägenhet att bo i när man reser till en ny stad är inte det enklaste. Framförallt som barnfamilj kan det vara väldigt skönt att ha tillgång till eget kök och att kunna ha hela familjen samlad i en och samma lägenhet. Ett bra alternativ i Riga är RigaApartment Gertruda som ligger i centrum.

Lägenheten har högt i tak, trägolv och eleganta möbler. Det är bara 10-15 minuters promenad till gamla stan. Det finns 24 lägenheter som varierar i storlek från 1 sovrum upp till 3 sovrum.

Alla lägenheter har ett fullt utrustat kök med matplats. Det finns ett badrum med antingen badkar eller dusch, tvättmaskin, strykjärn och strykbräda, hårtork och flytande tvål / schampo. Vardagsrummet har bekväma soffor och stolar och en stor TV samt tillgång till Wi-Fi. Alla sängkläder och handdukar ingår.

Granne med lägenheterna hittar man restaurang Lido som serverar riktigt bra mat och i området finns en rad butiker och caféer att utforska. Så man behöver inte bege sig in till gamla stan om man inte vill det.

Bilden är från hotellets hemsida.

Inga kommentarer: