Bra lägenheter i Chania

Chania är en vacker stad som ligger på norra kusten av ön Kreta. Staden ligger längs Chaniabukten och har en befolkning på cirka 160 000 människor. Staden är huvudstad i Chania-regionen och är ett av de mest populära turistmålen i Grekland. Besökare till Chania kan njuta av ett brett utbud av aktiviteter och attraktioner. Staden har ett livligt nattliv, med många barer och klubbar i hela stadens centrum. Det finns också ett antal stränder i närheten, som är perfekta för bad, solbad och avkoppling. För den historieintresserade har staden ett antal museer och arkeologiska platser som definitivt är värda att utforska.

Här kommer tips på tre lägenhetshotell i Chania.

Avra Apartments
Det här lägenhethotellet ligger nere i den gamla hamnen och om man har turen att ha balkong med utsikt över hamnen kan vi lova att man blir sittande där väldigt längre.

Irene Maisonettes
Här bor man i rena och bekväma lägenheter med fullt utrustat kök. Förutom att de är ett perfekt läge i Chania blir man också bortskämd av ägaren som ibland bjuder på hembakta godsaker.

Smaradgi
Trots att detta lägenhetshotell ligger mitt i hjärtat av gamla stan i Chania, kan man ändå parkera sin eventuella hyrbil bara två minuter från hotellet. Riktigt lyxigt för den som vill upptäcka Kreta på dagen och njuta av Chania på kvällen.

Inga kommentarer: